top of page

 

MultiFun vzw.

 

De doelstelling van MultiFun vzw is om het sportaanbod in de kempen uit te bouwen en zo de jeugd terug meer aan het sporten te krijgen. Dit alles op een veilige, verantwoorde manier met vooral heel veel FUN.

 

 

 

 

 

 

 

02   Gediplomeerde lesgevers

De monitoren van MultiFun vzw zijn enthousiaste, gemotiveerde en ervaren lesgevers. Zij willen allen garant staan voor leuke, gestructureerde en sportieve lessen. Iedere MultiFun-lesgever heeft jarenlange ervaring opgebouwd in het geven van zwemlessen en is hiervoor gediplomeerd.

01   Uw kind staat centraal

Sport in al zijn facetten zou zeer belangrijk moeten zijn in ons leven. Best beginnen we er zo jong mogelijk mee. Niet elk kind moet of wil een topsporter worden, maar we zullen uit elk kind het beste van zichzelf trachten te halen. Bewegen is noodzakelijk. Iedereen moet naar eigen mogelijkheden zijn grenzen kunnen opzoeken en verleggen. Wij willen UW kind hier zo goed mogelijk in begeleiden door het op een speelse manier te laten bewegen en nieuwe sporten te laten ontdekken.

03   Veiligheid primeert

MultiFun vzw doet er alles aan om elke activiteit zo veilig mogelijk te laten verlopen. Alle monitoren hebben daarom kennis van EHBO, en ze worden hierin op regelmatige basis bijgeschoold. Ook is er een intern noodplan opgesteld zodat elke monitor ten allen tijden weet wat hij of zij moet doen in welke situatie.

bottom of page