top of page
 • Mag ik toekijken tijdens de zwemles?
  Ja. Je mag toekijken vanuit de 'brug' (wandelgang in het zwembad) of cafetaria. Wij hebben er bewust voor gekozen om de zwemlessen niet in het bijzijn van ouders te geven, dit om zo weinig mogelijk afleiding te veroorzaken. Je mag natuurlijk, na het betalen van je toegang aan de kassa van het zwembad, zelf actief zwemmen. De volgende praktische richtlijnen en afspraken moeten strikt worden opgevolgd: De ouder(s) nemen het kind mee binnen langs de individuele kleedkamers. Opgelet: als ouder ben je verantwoordelijk tot het kind overgedragen wordt aan de lesgever bij aanvang van de zwemles. De ouder(s) dienen bovendien tegen het einde van de les klaar te staan om het kind weer op te vangen. De ouder(s) mogen de les niet storen en dienen zich (indien nodig) op vraag van de lesgever te verwijderen uit de onmiddellijke omgeving van het kind.
 • Kan ik vragen stellen over de voortgang van de zwemlessen?
  Ja, uiteraard kan je aan de lesgever/lesgeefster vragen hoe het met je kind gaat. De lesgever zal hier echter zeer kort antwoord op geven, omdat de volgende les meteen van start gaat. Is het erg druk en kan je niet wachten? Mail dan naar info@multifun.be (met de vermelding van de naam van je kind en naam van de lesgever).
 • Waarom moet ik me aan mijn vooraf bepaalde lestijd houden?
  We willen de beschikbare tijd optimaal benutten en elk kind zoveel mogelijk leerkansen aanbieden. Het is daarom belangrijk dat je kind steeds op het juiste tijdstip naar de zwemles komt. Best kom je dus 5' vroeger, dan 5' te laat. Kom je toch te laat, dan heeft dit directe invloed op de eigen zwemtijd.
 • Hoe moeten we inschrijven?
  Je kan enkel online inschrijven. Vul deze aanvraag zo nauwkeurig mogelijk in en wees eerlijk en realistisch over het huidige niveau van je kind. Door deze registratie komt de inschrijving van je kind op een wachtlijst. Je krijgt geen bevestigingsmail, je ontvangt direct een melding dat de inschrijving op de wachtlijst geslaagd is. De deelname aan de zwemles is pas definitief wanneer er een concreet lesuur is afgesproken. Daarna zal een e-mail met praktische richtlijnen en met het juiste lesuur volgen.
 • Mag mijn kind starten aan een lessenreeks indien het niet de minimum leeftijd heeft?
  Nee. Alle kinderen moeten de minimumleeftijd bereikt hebben bij aanvang van de lessenreeksen. Zoniet wordt de inschrijving geweigerd.
 • Ik ontvang geen communicatie via e-mail?
  Kijk zeker je ongewenst e-mails/spam na. Wijzigt je e-mailadres? Geef dit door via info@multifun.be . Zo blijven jullie op de hoogte van alle berichtgevingen (uitnodigingen/attesten).
bottom of page